Από μια αποκλειστική συνταγή, ο Delfino Battista δημιουργεί μια αληθινή αμαρτία. Επιλέγονται τα καλύτερα φιλέτα αντσούγιας, τυλίγονται γύρω από μια κάπαρη και συσκευάζονται ένα προς ένα, με μόνο την προσθήκη ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας.
Πληροφορίες και χαρακτηριστικά
Ορισμένα χαρακτηριστικά του διαφανούς ποτηριού μπύρας από πολυκαρβονικό:
- κατάλληλο για επαφή με ποτά και τρόφιμα;
- επαναχρησιμοποιούμενο;
- άθραυστο;
- ανακυκλώσιμο (στην πλαστική κατηγορία);
- πολυλειτουργικό;
- πλενόμενο στο νεροχύτη του μπαρ.
Κωδικός προϊόντος: E.RTS2891-21
Απόλαυσε τη μοναδική γεύση της MA.MA Birra Ipa 1 βαρέλι 20 λίτρων. Με ποιοτικά συστατικά και μια διαδικασία παραγωγής χειροποίητης, αυτή η μπύρα προσφέρει μια φρέσκια και λυκίσκο γεύση. Ιδανική για να τη μοιραστείς με φίλους ή για μια στιγμή μοναχικής χαλάρωσης.
Αροστιτσίνοι από νεαρό θηλυκό βοδινό, κάτω των 20 μηνών, επιλεγμένοι και συσκευασμένοι σε πρακτικές κατεψυγμένες στρωματοποιημένες συσκευασίες, που επιτρέπουν μερική κατανάλωση του περιεχομένου, διαθέσιμοι σε δύο μορφές: 100 τεμάχια και 225 τεμάχια.
Είναι μια αριστεία της περιοχής μας και το καμάρι μας: για να το φτιάξουμε χρησιμοποιούμε μπούτια από βαριά ιταλικά χοίρους, αλατισμένα στο χέρι (υγρό αλάτι στο δέρμα, ξηρό αλάτι στο άπαχο μέρος). Για τρεις εβδομάδες, τα προσούτο απορροφούν το αλάτι σε μια υγρή (80%) και κρύα (από +1 έως +4 βαθμούς) κάβα, και στη συνέχεια για τρεις μήνες ξεκουράζονται στεγνώνοντας αργά. Μετά τον καθαρισμό τους, ξεκινά η ωρίμανση. Τώρα είναι η σειρά του θαλάσσιου αέρα που, πριν φτάσει στην κοιλάδα, έχει κλέψει από τα δάση των Απεννίνων τα βάλσαμα. Ανάλογα με την εποχή, ανοίγουν τα παράθυρα και για εννέα μήνες προχωράμε έτσι. Στη συνέχεια κατεβαίνουμε στην κάβα: ο συνεταιρισμός θα τοποθετήσει το δούκα στέμμα για την προστασία της ποιότητας μετά από 12 μήνες. Σε εμάς δεν αρκεί: το προσούτο μας θα περιμένει ακόμη μέχρι 18-20 μήνες, όταν θα νιώσετε όλη την έντονη, βαθιά, μελωδική του γλυκύτητα, ποτέ ζαχαρωτή.
Εξαιρετικά Ισχυρό.
Μπύρα υψηλής ζύμωσης με πλήρες και απαλό σώμα. Το άρωμά της είναι γλυκό και τέλεια ισορροπημένο με μια κρεμώδη και συμπαγή αφρό.
Τέσσερις ειδικές βύνη κριθαριού και δύο ποικιλίες ευγενών λυκίσκων, της δίνουν κομψές νότες αποξηραμένων φρούτων και γλυκόριζας.
Εξαιρετική με κόκκινο κρέας μαγειρεμένο ή ψητό, κρέατα στη σχάρα, καπνιστό ψάρι, παλαιωμένα τυριά, καρυκευμένα τυριά κατσίκας και τούρτα Σάχερ.
Βαθμός: 100% Arneis.
Οινοποίηση: ζύμωση σε γαλλικά και ακακία βαρέλια.
Ωρίμανση: παραμονή "sur lies" σε βαρέλια μέχρι την επόμενη συγκομιδή.
Χρώμα: έντονο κίτρινο χρώμα.
Άρωμα: κομψό και πολύπλοκο, με νότες ώριμου φρούτου καλά συνδυασμένες με αρώματα ακακίας και γλυκών μπαχαρικών.
Γεύση: αλμυρή και γεμάτη, με μακρύ και επίμονο φινάλε.
Αλκοολικός βαθμός: ±13,5%.
Γαστρονομικός συνδυασμός:
είναι κατάλληλο για ορεκτικά, ελαφριά πιάτα, πιάτα με ψάρι και λευκά κρέατα.
Σερβίρεται σε θερμοκρασία περίπου 8°C.
Αυτό το εκλεκτό κρασί έχει έντονη και γεμάτη γεύση με νότες από σκούρους καρπούς και μπαχαρικά. Παραγωγή στην Ιταλία, το MEDAINA Barolo DOCG είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του κρασιού, με 75 cl καθαρής απόλαυσης σε κάθε φιάλη. Ιδανικό για να συνοδευτεί με πιάτα κρέατος ή ωριμασμένα τυριά.
Το RUM FAROL είναι ένα παραδοσιακό απόσταγμα με βάση τη μελάσα, που ωριμάζει σε βαρέλια πρώην Porto Tawny.
Στο μάτι φαίνεται κεχριμπαρένιο, ελαφρώς χαλκό.
Η μύτη εκπλήσσεται από μια γλυκιά μυρωδιά κερασιού, οι φρουτώδεις και επίμονες νότες θυμίζουν κρασί Port.
Η γεύση αποκαλύπτει ένα καπνιστό και ξυλώδες άρωμα, αρχικά ξηρό που γίνεται τρυφερό.
Το RUM FAROL είναι ένα εξαιρετικό τεχνίτη ρούμι με ευέλικτο χαρακτήρα, ιδανικό για γευσιγνωσία και κατάλληλο για την ανάμειξη εκλεπτυσμένων ποτών.
Παρασκευάζεται αποκλειστικά στην Πορτογαλία, το Rum Farol είναι το αποτέλεσμα των φυσικών διαδικασιών ζύμωσης και απόσταξης του χυμού ζαχαροκάλαμου, του οποίου το αρωματικό προφίλ είναι εγγυημένο.
Το RUM FAROL φωτίζει την εκλεπτυσμένη κατανάλωση, χαράσσοντας την πορεία των αισθήσεων.
Χωρητικότητα: 70cl - 40%Vol